Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Waardering voor 'onze' vakmensen!

Publicatiedatum: 24-11-2017

Eens in de zoveel tijd organiseert Bazalt Wonen een vakwerkmiddag. Dan nodigen wij de vakmensen uit met wie we vaak samenwerken. Om kennis te maken met nieuwe medewerkers en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Vorige week vond de vakwerkmiddag van dit jaar plaats bij the American Roadhouse in Zaltbommel. Dit keer stond de vraag ‘Hoe kunnen wij elkaar beter vinden?’ centraal.

Relatieonderhoud

Ruim 60 vakmensen uit de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena waren op de vakwerkmiddag aanwezig. Peter van den Heuvel, directeur bij Bazalt Wonen, bedankte hen voor hun inzet en sprak zijn waardering uit: “Jullie komen bij bewoners thuis en daarmee zijn jullie een verlengstuk van onze organisatie. De klanttevredenheid bij reparatieverzoeken is het afgelopen jaar gestegen en dat is dankzij jullie. Wij zijn blij dat wij zulke vaklui tot onze relaties mogen rekenen.”

Team work

“Voor het onderhoud van ons woningbezit zijn verschillende specialismes nodig. We kunnen niet zonder mensen die hun vak verstaan en de juiste kennis in huis hebben. Door samen te werken komen we tot het beste resultaat: een tevreden huurder. Hierbij is goede communicatie met de mensen buiten erg belangrijk voor een fijne samenwerken. We moeten elkaar goed kunnen vinden”, aldus Roland, opzichter bij Bazalt Wonen.

We kijken terug op een ontzettend leuke, leerzame en interactieve middag.