Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Warme gesprekken met vrijwilligers

Publicatiedatum: 01-02-2018

Bij Bazalt Wonen vinden wij het belangrijk om onze waardering uit te spreken naar onze vrijwilligers. Daarom gaan onze woonconsulenten de komende weken op de koffie bij 34 van deze kanjers.

Open en gastvrij

Die gesprekken zijn open en gastvrij. Vrijwilligers kunnen aangeven waar ze tegenaan lopen, waar ze energie van krijgen en hoe Bazalt Wonen hen kan helpen om het nog beter te doen.

Kletskoppen

Vorige week was Diana (woonconsulent bij Bazalt Wonen) op bezoek bij mevrouw Barendrechts, huismeester van één van onze seniorencomplexen in Zaltbommel. 'Het zijn de kleine dingen in het leven. Iets over hebben voor een ander en iets kunnen betekenen voor je medemens', vertelt ze. Mevrouw Barendrechts had een doos bonbons voor ons meegenomen. Wat een verwennerij, nogmaals dank! Op onze beurt trakteerden wij op heerlijke 'kletskoppen' bij de koffie. Op naar de volgende gesprekken.

Vragen en informatie

Heeft u interesse in een vrijwilligersfunctie? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 520 4000.