Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Wat is de schade na de westerstorm?

Publicatiedatum: 19-01-2018

Gisteren trok er een stevige westerstorm over ons land. Tot 15.00 uur gold er code rood in en werden er windsnelheden tot 130 kilometer per uur gemeten. De storm veroorzaakte op verschillende plaatsen in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena overlast.

Alle hens aan dek

Bij Bazalt Wonen was het gisteren en vandaag ‘alle hens aan dek’ voor de technische dienst. Wij kregen meer dan 100 schademeldingen van onze bewoners binnen. De meeste meldingen gingen over omgewaaide schuttingen en bomen, kapotte dakpannen en uitgewaaide (dak)ramen.

Schadeafhandeling

Alle meldingen zijn geïnventariseerd en uitgezet naar de aannemer voor herstel. Spoedeisende zaken zijn meteen opgepakt. Gelukkig hebben we vandaag al meer dan de helft van alle schades opgelost. En we werken hard door: we verwachten dat (bijna) alle schades maandag zijn verholpen.

‘Kat Pom’ onthoofd

De meest bijzondere schade was toch wel de ‘onthoofding’ van kat Pom. Op de gevel van ons woongebouw aan het Fiep Westendorpplein in Zaltbommel hangt een grote afbeelding van de kat Pom naar illustratie van Fiep Westendorp. De metalen gevelplaat overleefde de storm niet en brak bij de nek af.

Meld schade zo snel mogelijk

Heeft u door de storm schade aan uw woning? Meld dit dan zo snel mogelijk aan ons via reparatiesbazaltwonennl of bel ons op telefoonnummer 088 520 400 (kies optie 1 voor de technische dienst).