Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

We bundelen onze krachten voor een sterkere corporatie

Publicatiedatum: 15-10-2019

Woonservice Meander en Bazalt Wonen bundelen de krachten. Samen bouwen we aan leefbare buurten en nieuwe betaalbare huurwoningen in de gemeenten Altena en Zaltbommel. Samen verduurzamen we onze woningen. Samen zitten we aan tafel bij de gemeente Altena voor prestatieafspraken. Samen zijn we er voor onze klanten. Samen kunnen we dat zoveel beter dan alleen.

Na een intensieve voorbereiding hebben de beide woningcorporaties, Woonservice Meander en Bazalt Wonen, de intentie uitgesproken om per 1 januari 2021 samen verder te willen als één ‘nieuwe’ woningcorporatie.

Wat betekent deze samenvoeging voor u?
U huurt tot 1 januari 2021 nog bij Bazalt Wonen. Uw huurcontract en voorwaarden die we met u hebben afgesproken, wijzigen niet. Ook nieuwe klanten huren nog tot die tijd bij Bazalt Wonen. U blijft van harte welkom op onze kantoren in Woudrichem en Zaltbommel, ook na de samenvoeging kunt u daar terecht. We blijven goed naar u luisteren en we gaan samen op zoek naar de beste oplossingen. Ook de ‘nieuwe’ woningcorporatie blijft voor u als klant dichtbij en aanspreekbaar.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Heeft u nog vragen?
Kijk dan eens op de pagina www.bazaltwonen.nl/samensterker bij de veelgestelde vragen. De kans is groot dat u daar het antwoord vindt. Is dit niet zo? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088 520 4000. Wij helpen u graag.