Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Werkzaamheden Fazantstraat/ Kievitstraat, Zaltbommel

Publicatiedatum: 01-06-2021

In de Fazantstraat/Kievitstraat in Zaltbommel voert aannemer Almbouw en Onderhoud B.V. in opdracht van Bazalt Wonen groot onderhoud uit. Ook worden er energiebesparende verbeteringen in de 17 woningen aangebracht. Een hele verbouwing voor de bewoners! 

Op dit moment worden de werkzaamheden aan het dak afgerond. Ook vervangt de aannemer bij iedere woning de gevelkozijnen en de voordeur. De huizen krijgen een geheel nieuwe uitstraling, dankzij de steenstrips die rondom en tussen de kozijnen wordt aangebracht. Om de woningen duurzamer en toekomstklaar te maken, worden energiebesparende verbeteringen gedaan. Er wordt dakisolatie, HR++ beglazing en spouwmuurisolatie aangebracht. Goede isolatie kan ervoor zorgen dat veel minder kostbare warmte verloren gaat. Dat betekent dat huurders op hun energiekosten kunnen gaan besparen! 

Natuurlijk leveren de werkzaamheden wel overlast op voor de bewoners. We blijven voortdurend met de bewoners in gesprek, om te bespreken wat er speelt, wat goed gaat en wat beter kan. Samen werken we aan een fijn huis, thuis én leven voor onze huurders.