Nieuwsbericht

Wij vragen uw mening: zou u met anderen uw woning willen delen?

Publicatiedatum: 23-04-2019

In Zaltbommel en omliggende gemeenten zijn sociale huurwoningen schaars. Daarom bouwen wij als woningcorporatie steeds meer woningen, maar wij kijken ook naar andere manieren om onze huurwoningen beter te benutten. Denk bijvoorbeeld aan het delen van uw woning. U deelt dan uw woning met anderen, waarmee u geen (familie)relatie heeft. Momenteel onderzoeken we in hoeverre u als huurder bereid bent om uw woning te delen met anderen.

Wij zijn benieuwd naar uw mening
Vul onze vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten en kan tot en met maandag 29 april ingevuld worden. Met uw mening helpt u ons beter inzicht te geven in de behoefte aan en belangstelling voor woningdelen onder onze huurders. Dit doen we om zowel u als de woningzoekenden beter van dienst te kunnen zijn. Helpt u mee? Start direct de vragenlijst. 

U maakt kans op een cadeaubon
Als u deelneemt aan het onderzoek, maakt u ook kans op een cadeaubon ter waarde van € 25,-. Onder alle deelnemers, die in het onderzoek aangeven kans te willen maken op een cadeaubon, verloten we één cadeaubon. De winnaar ontvangt hierover uiterlijk maandag 13 mei een e-mail van ons. 

Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m woensdag bereikbaar via 088 520 4000. Of stuur een e-mail naar infobazaltwonennl. Hartelijk dank voor uw medewerking.