Nieuwsbericht

Wijk Notenhoff in Andel helemaal klaar

Publicatiedatum: 16-02-2021

Er wordt volop gebouwd in Andel, zowel in het centrum van het dorp als in de nieuwbouwwijk Bronckhorst. Sinds het begin van dit jaar heeft Bazalt Wonen het derde appartementengebouw opgeleverd in het dorp: de Romboutshoff. De huurders van de 20 levensloopbestendige appartementen hebben allemaal hun sleutel ontvangen. 

Plangebied Notenhoff afgerond
Er wordt al heel wat jaren gewerkt in het plangebied Notenhoff in Andel. Het begon met het oude Notenhoff gebouw, dat aan vervanging toe was. Inmiddels is een prachtig, nieuw gebied ontstaan. Het mooie, open karakter is direct zichtbaar bij het binnenkomen van Andel via de Neer-Andelseweg. Eerder is de kapel gerestaureerd, is de nieuwbouwlocatie De Notenhoff gerealiseerd, zijn kluswoningen in de verkoop gebracht, zijn 14 eengezinswoningen gebouwd en is een plein, dierenweide, jeu de boulesbaan en vernieuwde infrastructuur aangelegd. 

De Romboutshoff is gelijktijdig gerealiseerd met woonlocatie De Bloesemhoff, voor 16 jongvolwassenen met een beperking. Na afronding van deze twee appartementencomplexen is de wijk Notenhoff in Andel afgerond.