Nieuwsbericht

Wocozon nieuwe partner voor zonnepanelen

Publicatiedatum: 17-09-2021

 

Bazalt Wonen staat voor de opgave om het energieverbruik van haar woningen fors naar beneden te brengen: in 2030 gemiddeld energielabel A, in 2050 naar CO2 neutraal. Door zonnepanelen op het dak van huurwoningen te plaatsen boren we een andere, natuurlijke en duurzame energiebron aan: de zon. Zo leveren we een bijdrage aan een beter milieu én kunt u als huurder rekenen op een lagere energierekening.

Samenwerking met Wocozon
Bazalt Wonen werkt samen met het bedrijf Wocozon voor het leveren en plaatsen van de zonnepanelen. Wocozon is ontstaan voor en door woningcorporaties. Zij leveren alleen zonnepanelen aan huurders van sociale huurwoningen en zijn een stichting zonder winstoogmerk. Het doel van de stichting is lagere woonlasten voor huurders. Recent tekenden we de samenwerkingsovereenkomst met Wocozon.

Zonnepanelen bij groot onderhoud
Voert Bazalt Wonen bij uw huurwoning groot onderhoud uit? In de meeste gevallen leggen we dan ook zonnepanelen op uw dak, mits uw woning daar natuurlijk geschikt voor is. Zo zijn bijvoorbeeld alleen eengezinswoningen geschikt en mag de woning niet op de lijst staan om de komende 10 jaar gesloopt of verkocht te worden of een nieuw dak te krijgen.

Op dit moment is het voor huurders niet mogelijk om zelf zonnepanelen voor de woning aan te vragen.

Lees meer op www.bazaltwonen.nl/zonnepanelen.