Werken bij Bazalt Wonen
Over Bazalt Wonen Nieuws en documenten Laatste nieuws Bachplein | Aan de slag met groot onderhoud én verduurzaming

Bachplein | Aan de slag met groot onderhoud én verduurzaming

Leestijd: 2 min

Na lange tijd van voorbereiding is het zover. We gaan aan de slag met het groot onderhoud én het verduurzamen van onze woningen aan het Bachplein, Chopinstraat en Lisztstraat.

Aannemer Almbouw en Onderhoud B.V. start vandaag met de eerste werkzaamheden bij de woningen aan het Bachplein 1 t/m 12. De werkzaamheden verlopen in fases en staan gepland tot aan het voorjaar 2023.

We slaan twee vliegen in één klap
We voeren het groot onderhoud uit en zorgen meteen voor energiebesparende verbeteringen. Door deze twee zaken te combineren beperken we de duur van overlast tot een minimum, zodat onze bewoners snel kunnen genieten van een volledig toekomstklaar (t)huis. Een (t)huis dat er nog eens veel beter uitziet.

De woningen krijgen een eigentijdse uitstraling
De architect zorgde voor een eigentijds ontwerp dat mooi aansluit bij de rest van de wijk. Bekijk de nieuwe uitstraling hierboven in de fotocaroussel.


Samen werken we aan een leefbare en groen wijk
Daarnaast blijven we samen met de gemeente en (maatschappelijke) instanties werken aan een leefbare en groene wijk. Zo streven we met elkaar naar een fijn huis en thuis voor onze bewoners.

Heeft u nog vragen?
Kijk dan eerst eens op bazaltwonen.nl/duurzaamwonen. Wellicht staat uw antwoord daarbij. Zo niet, neemt u dan gerust contact op met onze projectleider, Ad Hooijmans. Hij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag via 088 - 520 4000. Of mail naar [email protected] Hij staat u graag te woord.