Over Bazalt Wonen Nieuws en documenten Laatste nieuws Bazalt Wonen sluit koopcontract voor tien sociale huurwoningen in Werkendam

Bazalt Wonen sluit koopcontract voor tien sociale huurwoningen in Werkendam

Leestijd: 1 min

Op 29 juni tekenden Gerrit Breeman, directeur-bestuurder van Bazalt Wonen, de koopovereenkomst van tien rijwoningen met aannemingsbedrijf Van Wanrooij. Dochteronderneming Bouwlinie ontwikkelt hier in opdracht van woningcorporatie Bazalt Wonen tien sociale huurwoningen in de nieuwbouwontwikkeling Achter de Schans in Werkendam.

Duurzame woningen
De woningen aan de Trekschuit nr. 1 t/m 10 zijn gelegen achter de karakteristieke dijk De Schans. Ze krijgen een gemiddeld gebruiksoppervlak van 110 m2. De woningen zijn bijna energieneutraal en iedere woning krijgt zijn eigen aardwarmtepomp. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer, inclusief toilet. Ook heeft elke woning een ruime zolder met een vaste trap vanaf de verdieping.

Interesse in deze sociale huurwoningen?
Meld u aan bij Woongaard. Enkele maanden voor oplevering worden de woningen aangeboden via dit woonruimteverdeelsysteem. De oplevering staat gepland voor eind 2024.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over dit project op Achter de Schans - Bazalt wonen