Over Bazalt Wonen Nieuws en documenten Laatste nieuws Han Jetten start als directeur-bestuurder van Bazalt Wonen

Han Jetten start als directeur-bestuurder van Bazalt Wonen

Leestijd: 2 min

Zaltbommel, dinsdag 9 mei 2023.

Per 1 juli 2023 start Han Jetten als bestuurder van woningcorporatie Bazalt Wonen. Hij volgt hiermee Gerrit Breeman op.

Han Jetten is een ervaren bestuurder. In 2016 startte hij als bestuurder van Leviaan, een GGZ-organisatie in Noord-Holland. Onder zijn leiding ontwikkelde Leviaan zich naar een organisatie die vanuit een maatschappelijke visie op zorg samen met netwerkpartners werkt aan herstelgerichte zorg, waarin de cliënt met zijn naasten centraal staat. Voor die tijd heeft hij zijn sporen onder andere verdiend binnen de gehandicaptenzorg en de welzijnsorganisatie in Almere.

“We zijn blij met de komst van Han Jetten als vaste directeur-bestuurder. Han is een ervaren bestuurder met aandacht voor mens en maatschappij. We zijn ervan overtuigd dat hij de aangewezen persoon is om verder te bouwen aan Bazalt Wonen als krachtige, solide en prominente organisatie met aandacht voor huurders, medewerkers en partners.”, aldus Marie-Anne Toenders, RvC voorzitter Bazalt Wonen.

“De overstap naar een woningcorporatie is voor mij een mooie uitdaging en een logische stap in mijn loopbaan. Ik blijf bijdragen aan het mensen zoveel mogelijk in staat stellen hun eigen keuzes te maken, vanuit een stevige basis en in prettige interactie met de omgeving. Vanuit een andere rol, met andere middelen en in een andere regio, maar vanuit dezelfde missie en betrokkenheid.”, vertelt Han Jetten.

Han Jetten, per 1 juli 2023 directeur-bestuurder Bazalt Wonen