Geen objecten gevonden

Samen aan de slag op Groene Burendag

Publicatiedatum: 06-07-2022

​​​​​​​Bazalt Wonen organiseert op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022, samen met Woonstichting Land van Altena, Woonstichting De Kernen, gemeente Altena en gemeente Zaltbommel, Groene Burendag. Burendag is de dag waarop buurtgenoten jaarlijks gezellig samen komen. Voor een kop koffie, een leuke activiteit of om samen te tuinieren. Na twee coronajaren is die behoefte om samen te zijn misschien nog wel groter dan voorheen.

Groene Burendag
Wij geven Burendag dit jaar een groen tintje. Hoe groen is uw straat? Lijkt het u leuk om met uw buren aan de slag te gaan om uw straat of wijk te vergroenen? Een groene woonomgeving, vol planten in bloei, vogels en vlinders, maakt gelukkig. Ook helpt groen tegen de warmte en houdt het water beter vast. Doe mee met Groene Burendag! Dit kan door tegels uit uw tuin te halen en er planten in te zetten. Of door uw balkon op te fleuren. De planten krijgt u van ons.

Doet u mee met uw buren?
Meldt u zich aan via onze website: www.bazaltwonen.nl/groeneburendag. U ontvangt van ons een plantenpakket met inheemse planten én een zak potgrond. U kunt aangeven of u een tuin of balkon heeft wat u wilt vergroenen, en of uw tuin of balkon in de zon of schaduw ligt. De planten die u ontvangt, worden daarop afgestemd. Hoe dit verder in z’n werk gaat, leest u op onze Groene Burendagpagina.

Meldt u zich aan vóór 1 september 2022
Liever niet aanmelden via de website? U kunt ook telefonisch aanmelden, via telefoonnummer 088 - 520 4000.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Groene Burendag en u direct aanmelden? Ga naar www.bazaltwonen.nl/groeneburendag.

Deel uw foto met ons en maak kans op een leuke prijs
Deel tijdens Groene Burendag een foto van u en uw buren op de social media en plaats daarbij de hashtag #groeneburendag. De leukste foto wint een mooie, groene prijs!

Deel deze pagina