Geen objecten gevonden

(Bijna) vakantie! Ook voor onze aannemers

Publicatiedatum: 10-07-2022

We wensen u een fijne zomervakantie!
Vorige week was de laatste schoolweek voor regio midden. Regio zuid heeft nog een weekje te gaan, en dan ook voor jullie; het is vakantie! 

Ook onze aanemers gaan met vakantie. De bouwvakvakantie in regio Midden (Altena) start op maandag 25 juli en eindigt op vrijdag 12 augustus 2022. In regio Zuid (Zaltbommel) start de bouwvak op maandag 8 augustus en eindigt op vrijdag 26 augustus 2022. Tijdens de bouwvakvakantie ligt een groot deel van de bouwbranche in onze regio enkele weken stil. Er wordt ook niet gewerkt op de bouwplaatsen en renovatieprojecten van Bazalt Wonen.

Reperatieverzoeken?
Onze reparatiedienst werkt gewoon door, maar niet op volle sterkte. Uw reparatieverzoek kunt u tijdens de zomerperiode gewoon bij ons melden via 088 - 520 4000. Houdt u er wel rekening mee dat het iets langer kan duren voordat een reparatieverzoek kan worden ingepland. We vragen hiervoor uw begrip. Ook kunnen sommige werkzaamheden in de vakantie niet worden uitgevoerd omdat bedrijven waarmee wij werken gesloten zijn in de bouwvakvakantie. Zij pakken opdrachten weer op na de vakantieperiode.

Spoedeisende verzoeken?
Dan kunt u ons uiteraard ook buiten onze reguliere openingstijden bellen op het algemene telefoonnummer via 088 - 520 4000. U wordt dan doorgeschakeld naar onze meldkamer.

Wij wensen u een fijne zomervakantie!

Deel deze pagina