Werken bij Bazalt Wonen

Werk je bij onze woningcorporatie, dan beteken je iets voor de mensen in het werkgebied. Je biedt hun zekerheid, zorg en een prettige woonomgeving. Een belangrijke en boeiende taak die je samen met enthousiaste collega’s oppakt in een open en informele organisatie. Onze werksfeer kenmerkt zich door spontaniteit, plezier en een ongedwongen omgang met elkaar. We zijn ambitieuze professionals met een warme houding en kennis van zaken.

Als team handelen we professioneel, vanuit zakelijk en sociaal oogpunt. Financieel rendement is een voorwaarde om zaken gedaan te krijgen, maar het is zeker niet onze enige drijfveer. Bij Bazalt Wonen is iedere dag anders en is er ruimte voor creativiteit.

Astrid Bouman, HRM-adviseur: “Bij Bazalt Wonen leer je van elkaar en werkt niemand op een eiland. De persoonlijkheden van onze medewerkers maken dat mogelijk. We zoeken mensen die bij onze organisatie en onze ambities en deze manier van werken passen. We vullen geen stoelen, we zoeken talenten!”

Wil je meer weten over werken bij Bazalt Wonen? Stel je vragen per e-mail: ikwilwerkenbazaltwonennl.

Volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook, dan lees je van alles over ons werk en de sfeer in ons bedrijf!

Leren en werken

Bazalt Wonen stimuleert ook leren buiten de organisatie, voor (de kinderen van) onze bewoners. De link tussen onderwijs en het bedrijfsleven is belangrijk, zodat jongeren een goede studiekeuze kunnen maken en, als ze eenmaal hun diploma hebben, ergens aan de slag kunnen. Bazalt Wonen wil hierin een voorbeeldfunctie op zich nemen en waar mogelijk ondersteunen en faciliteren. Bazalt Wonen wil jongeren kansen bieden om zich te ontwikkelen, zodat zij de regie over hun leven in eigen hand houden. Het is nodig en gewenst, dat we ons in een aantal sociale (leren) en economische (werken) netwerken mengen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden