Mijn partner en ik gaan uit elkaar

Gaan u en uw partner uit elkaar en huurt u samen een woning van Bazalt Wonen? Dan zijn er drie situaties mogelijk.

  • Eén partner heeft de huurovereenkomst getekend en die partner blijft in de woning. Dan neemt u contact met ons op en geeft u door welke partner vertrekt.
  • U bent getrouwd of u heeft een geregistreerd partnerschap en gaat scheiden. Als u zelf niet kunt kiezen wie er in de woning blijft, zal de rechter dat bepalen. Bazalt Wonen speelt hierbij geen rol. Bazalt Wonen zet de veranderingen in gang wanneer de wijzigingen schriftelijk zijn doorgeven. Voeg een kopie bij van de beslissing van de rechter. Daarna maken we een afspraak met u om de staat van de woning te bekijken. Ook bekijken we of u geen huurachterstand heeft.  
  • U bent niet getrouwd en huurt samen de woning. Dan moet de vertrekkende partner via MijnBazalt of dit formulier een eenzijdige huuropzegging doen. Daarna maken we een afspraak met u om de staat van de woning te bekijken. Ook bekijken we of u geen huurachterstand heeft.

    Wilt u een eenzijdige huuropzegging doen? Onze medewerkers helpen u graag verder, bel naar telefoonnummer 088 - 520 4000.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden