Werken bij Bazalt Wonen

Samen bouwen aan een fijne en duurzame leefomgeving

Een greep uit onze nieuwbouwprojecten:

Huurappartementen de BinnenVergt naderen oplevering
Begin september ontvangen de bewoners van de 27 huurappartementen in de BinnenVergt in Zaltbommel de sleutels van hun nieuwe woning.

Start bouw Bloesemhoff en Notenhoff in Andel
Na de zomer starten we samen met Woonservice Meander definitief met de bouw van woonproject Bloesemhoff en Notenhoff in Andel. Bouwlinie is hiervan de projectontwikkelaar. Stichting Bloesemhoff organiseert op 23 augustus, samen met de nieuwe bewoners, op feestelijke wijze het officiële start bouw-moment.

In ontwikkeling: nieuwbouwwijk Bronkhorst in Andel
De start bouw van de 15 energiezuinige huurappartementen in de nieuwbouwwijk Bronkhorst in Andel staat gepland in het najaar van 2019.

Herontwikkeling American Roadhouse in Zaltbommel
Op het huidige American Roadhouse terrein, wat nu nog een evenementencentrum met kart- en bowlingbaan is, komt straks een gemengd woon- en zorggebied met in totaal 168 woningen, waarvan 25 sociale huurwoningen, een gezondheidscentrum en een buitenpoli van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Laatste fase in de wijk BinnenVergt in Zaltbommel
We bouwen verder aan 34 nieuwbouwwoningen in de BinnenVergt. De laatste portiekwoningen aan de Vergtstraat worden na de zomer gesloopt en vervangen door een mix van 12 sociale huurwoningen en 16 koopwoningen in fase 3C.

Energieneutrale nieuwbouw in het Bakenkwartier in Werkendam
In het najaar starten we met de bouw van 8 Nul-op-de-Meter huurwoningen, aan de Kerckelant in Werkendam. De verwachte oplevering zal medio 2020 zijn.

WaluweRing biedt jongvolwassenen met een beperking de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen wonen
Aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel realiseren Bouwlinie en de Van Grunsven Groep in het project WaluweRing een woongebouw met 17 appartementen. Hier kunnen jongvolwassenen met een beperking zelfstandig wonen, met ondersteuning van zorgleverancier ’s Heeren Loo. De appartementen maken deel uit van een lint, waarin ook huur- en koopwoningen gebouwd gaan worden. De bouw begint deze zomer en daar wordt eind augustus op feestelijke wijze bij stil gestaan.