Werken bij Bazalt Wonen

Zonnepanelen

Bazalt Wonen staat voor de opgave om het energieverbruik van haar woningen fors naar beneden te brengen. Door zonnepanelen op het dak van huurwoningen te plaatsen boren we een andere, natuurlijke en duurzame energiebron aan: de zon. Zo leveren we een bijdrage aan een beter milieu én kunt u als huurder rekenen op een lagere energierekening.

Huurt u al zonnepanelen van Bazalt Wonen?
Met eventuele storingen of vragen over uw zonnepanelen kunt u contact opnemen met onze leverancier Wocozon via telefoonnummer 085 744 10 58 of bekijk een overzicht van de veelgestelde vragen op www.wocozon.nl.

Huurders van voormalig Woonlinie met zonnepanelen die vóór 2021 zijn geplaatst, kunnen met vragen of storingen naar Bazalt Wonen bellen.

Wanneer kom ik in aanmerking voor zonnepanelen?
Als Bazalt Wonen bij uw huurwoning groot onderhoud uitvoert, leggen wij in de meeste gevallen ook zonnepanelen op uw dak. Mits uw woning daar natuurlijk geschikt voor is. Zo zijn bijvoorbeeld alleen eengezinswoningen geschikt en mag de woning niet op de lijst staan om de komende 10 jaar gesloopt of verkocht te worden of een nieuw dak te krijgen.

Op dit moment is het voor huurders niet mogelijk om zelf zonnepanelen voor de woning aan te vragen.

Servicekosten
Zonnepanelen worden u aangeboden tegen een vast bedrag per maand. Deze kosten maken onderdeel uit van de servicekosten, aanvullend op uw huurprijs. Deze kosten blijven gelijk gedurende de gehele periode dat de zonnepanelen op uw dak liggen.

Huurders met zonnepanelen van voormalig Woonservice Meander die zonnestroom afnemen voor een variabele prijs per KWh, kunnen hun contract op dit moment nog niet laten oversluiten naar een contract tegen servicekosten. Heeft u hier vragen over? Neem contact op Wocozon.
 

Bazalt Wonen werkt samen met het bedrijf Wocozon voor het leveren en plaatsen van de zonnepanelen. Wocozon is ontstaan voor en door woningcorporaties. Zij leveren alleen zonnepanelen aan huurders van sociale huurwoningen en zijn een stichting zonder winstoogmerk. Het doel van de stichting is lagere woonlasten voor huurders. Kijk voor meer informatie op www.wocozon.nl.

 

Direct naar:
Veelgestelde vragen Samen van het gas af